Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Heyl - Venus 375 vrachtautos

Werken bij Heyl

Jouw talent is hier van harte welkom!

Wij zijn Heyl - Samen met ons hele team zorgen wij ervoor dat de Duitse bloemist elke dag voorzien is van bloemen, planten en decoratie artikelen. Onze ambitie is jaarlijks 7% te groeien. De manier hoe we dit bereiken is op de eerste plaats door dagelijks de bloemisten optimaal te bedienen. En door onze diensten steeds verder te verfijnen, uit te breiden en zichtbaar te maken voor onze (potentiële) klanten.

We hebben ons succes verder vooral te danken aan de kennis, kunde en motivatie van onze medewerkers van alle afdelingen, van Productie tot Inkoop, van Chauffeurs tot Klantenservice. Bij Heyl vinden wij het daarom belangrijk dat mensen zich willen ontwikkelen in hun vak en binnen een organisatie om het beste uit zichzelf te halen en daarmee een positieve bijdrage en voor de organisatie te leveren. Hiervoor bieden wij medewerkers volop de ruimte, o.a. door het aanbieden van een opleiding, cursus of training en hebben wij zelfs een eigen Jobcoach om medewerkers ook individueel en in teamverband te begeleiden in hun werk. Kortom, bij Heyl mag je dan ook écht mee denken en écht mee doen en krijg je de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen, zodat je het verschil kan maken!

Bij Heyl kennen we een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en een open en informele bedrijfscultuur. De deur staat altijd open zowel op de werkvloer als op kantoor voor iedereen die een vraag heeft of behoefte heeft aan een gezellig praatje.

Verder vinden wij het natuurlijk ook heel belangrijk dat er genoeg tijd is voor ontspanning en gezelligheid. Zo hebben wij een zeer actieve personeelsvereniging en worden er regelmatig leuke uitstapjes, borrels en etentjes georganiseerd. Dus, heb je zin in een dynamische job in de bloemen en planten sector? Bekijk dan snel onze vacatures!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl