Ons gezamenlijke assortiment is afgestemd op de Duitse vak bloemist. Of het gaat om snijbloemen, (kamer)planten, (rouw)linten, keramiek of wat de bloemist dan ook nodig heeft, wij bieden het aan in onze online webshop. De handel in verse producten is elke dag anders. Ons aanbod is daarom afhankelijk van veel factoren. Denk aan het seizoen en de omgeving waar het groeit. De prijzen van de producten zijn afhankelijk van vraag en aanbod.

Onze gekwalificeerde medewerkers kennen de markt en hebben vaak jarenlange ervaring. Dankzij de informatie van importeurs, wereldwijde telers, onze systeemdata en de kennis en kunde van ons team zijn wij in staat om u de juiste selectie te bieden die de Duitse nodig heeft. Ook staan wij persoonlijk voor u klaar wanneer u iets afwijkends van ons assortiment nodig heeft.

Geen minimale afname!

Om de bloemisten de mogelijkheid te geven gevarieerd in te kopen beleveren wij alle producten in een kleine afpak-eenheid. Door dit te doen hebben onze klanten een minimaal derving percentage én kunnen zij een breder assortiment presenteren in hun winkel!

Jan Boekestijn

Hoofd inkoop algemeen

Snijbloemen

Graag stellen wij u voor aan onze snijbloem inkopers! Deze collega’s zijn dagelijks aanwezig om een goede selectie van de wereldwijde bloemenproductie te maken. Ons aanbod snijbloemen bestaat dagelijks uit +/- 1600 verschillende soorten. Alle bloemen die wij vandaag bestellen leveren we de volgende ochtend bij de bloemist in de winkel.

Alexander van Egmond

Inkoop snijbloemen rozen

Rick Veilbrief

Inkoop snijbloemen snijgroen, tulpen, pioenrozen, seizoensbloemen, groen, ranonkels en anemonen

Jeroen Janssen

Inkoop snijbloemen anthuriums

Wilko Heijl

Inkoop snijbloemen freesia, kransen, groen, lisianthus, alstroemeria, calla, polyantha en scharrelrozen

Martin van Doorne

Inkoop snijbloemen amaryllis, celosia, chryanthemum, hortensia's, anjers en lelies.

Planten

Wij hebben een assortiment met producten vanuit heel Europa en leveren dit in de kleinste besteleenheden. Elke dag is onze planten inkoper Corné bezig om het mooiste assortiment te verzamelen voor onze bloemisten!

Corné de Vries

Inkoop planten

Trends

Als toevoeging aan ons assortiment snijbloemen en kamerplanten bieden wij onze bloemisten ook de benodigde bind/verzorgingsmateriaal én decoratiemateriaal. Deze worden direct samen met de bestelde bloemen en/of planten geleverd. Het grootste deel van het trend aanbod is elke dag tot 13.00 te bestellen. Daarnaast hebben we nog een kleine ‘renner-lijst’ aangemaakt (met producten die het meest besteld worden) waaruit bloemisten dagelijks tot 17 uur kunnen bestellen. De volgende dag wordt dit samen met de andere producten geleverd in de winkel.

Michelle Tjong Akiet

Inkoop trends

Kransen en linten

Jaarrond kunnen bloemisten kransen bij ons bestellen. Deze kransen zijn met Thuja en in de winter met Nobilo en Nordmann gebonden. Afmetingen zijn 50cm tot 90cm diameter. Deze kransen komen uit Duitsland. Wanneer bloemisten een speciale opdracht hebben en hier rouwlinten (of linten voor een andere gelegenheid) voor nodig hebben, worden deze gedrukt door onze 'Schleifen dames'.