Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu

Lokaal een begrip, samen online sterk

Uw complete en onderhoudsvrije Webshop, die met uw omzet meegroeit

De lokale vakman maakt het verschil


Via Lokale Bloemist vindt u een bloemist in de buurt die het beste bij u past. Bestel vervolgens eenvoudig online en wees verzekerd van een uniek bos bloemen die is samengesteld door de echte vakman.

Vind uw lokale bloemist

Stuur eenvoudig bloemen bij een lokale bloemist


Veel lokale bloemisten hebben een pagina op Lokaler Florist gemaakt, zodat u ook online een mooi boeket kunt bestellen. Het werkt bijna hetzelfde als in de winkel. Levering aan huis in slechts 3 stappen!

Meer over LokalerFlorist

Je Webshop is altijd bereikbaar


Nu je ook online bereikbaar bent, mis je nooit meer een bestelling. Klanten kunnen 24/7 een boeket bij je bestellen en worden automatisch op de hoogte gehouden van de status. De bestellingen zijn overzichtelijk gerangschikt en kunnen heel gemakkelijk worden verwerkt als het jou uitkomt.

Meer informatie (voor bloemisten)

Hét online platform voor de vakbloemist

Een platform waar klant en bloemist elkaar ontmoeten. Een platform waar je als klant lokaal een bloemencreatie direct bij de lokale bloemist in zijn eigen webshop kan bestellen voor elke gelegenheid. Een individueel samengestelde creatie op basis van jouw wensen. Persoonlijk gemaakt en bezorgt door de bloemist. Alle ingrediënten om met een prachtig boeket of arrangement voor de dag te komen. Bloemenpracht die emotie verwoordt!

Onze droom: “Dat elke consument eenvoudig direct online een creatie (lees boeket) kan bestellen direct bij iedere lokale bloemist.”

Waarom Lokaler Florist?

De bloemist verkoopt een creatie die jouw emotie verbeeld of versterkt. Een unieke bloemencreatie om te zeggen "ik hou van je", "het spijt me", "ik leef met je mee", "dankjewel", "beterschap" of .... De bloemist kan dat als geen ander omzetten in een passend boeket of arrangement. Herkenbaar en persoonlijk. Wij zijn van mening dat de plaatselijk bloemist hiervoor het beste startpunt is. Allereerst vanuit de fysieke winkel en aanvullend daaraan ook online. We willen de consument in de gelegenheid stellen om op ieder gewenst moment gebruik te kunnen maken van de diensten en producten van de lokale bloemist. Eenvoudige 24/7 online bestellen, met ruimte voor individuele wensen en de creativiteit en stijl van de lokale vak-bloemist.

De bloemist verkoopt emotie: “Een unieke bloemencreatie om te zeggen "ik hou van je", "het spijt me", "ik leef met je mee", "dankjewel" of "beterschap".”

De winkel van de bloemist is de plek om de bloemenpracht te aanschouwen, de geur op te snuiven en het vakmanschap te ervaren. De online shop van de bloemist moet daarvan een logisch verlengstuk zijn, waardoor de toegankelijkheid wordt verbeterd, maar vooral ook een directe transactie tussen consument en bloemist moet plaatshebben, zonder tussenkomst van derde partijen.

De bloemisten die bij ons zijn aangesloten zijn allemaal unieke vakmensen, lokaal bekende merken met hun eigen stijl en werkwijze. Is in uw regio geen aangesloten bloemist? Dan zoeken wij een plaatselijke bloemist die uw order persoonlijk uitlevert. Zo bieden we onze diensten Bundesweit aan!

Win-Win!

Een online platform waar je als consument een lokale bloemist kunt zoeken en direct kunt bestellen in de eigen online-shop van de bloemist. Hiermee ondersteund u lokaal ondernemerschap én krijgt u meer waar voor uw geld!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl