Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu
Heyl - Venus 375

Wij zijn Heyl. Samen met ons hele team zorgen wij ervoor dat de Duitse bloemist elke dag voorzien is van bloemen, planten en decoratie artikelen. Om dit mogelijk te maken organiseren wij ons hele bedrijfsproces op de meest efficiënte manier. Onze slogan is dan ook 'Unser Service ist Ihr Gewinn'. We hebben ons succes te danken aan de kennis, kunde en motivatie van onze medewerkers van alle afdelingen. Wij zijn een groeiende organisatie en staan altijd open voor: 

jong talent

Ben je student of net afgestudeerd aan het MBO of HBO en wil je een leuke (bij)baan of startersfunctie? Je bent van harte welkom bij Heyl!

Wij zijn erg blij met elk jong talent dat bij ons komt aankloppen. Bij Heyl is het mogelijk om je eigen kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Loop mee op diverse afdelingen binnen ons bedrijf, de mogelijkheden lopen uiteen op de afdeling productie-/ logistiek-, transport, inkoop-, sales, marketing en communicatie, HR en de financiële administratie. Er is alle mogelijkheid om te kijken wat je leuk vindt. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

Nadat we persoonlijk met elkaar kennis hebben gemaakt gaan we samen kijken welke afdeling(en) jouw interesse wekken.

Er zijn diverse mogelijkheden, van een (bij)baan tot een superleuke startersfunctie, waarbij je in een periode van een aantal maanden het complete proces kan leren kennen, zodat jij je steentje kunt bijdragen aan ons dagelijkse doel: Op een zeer efficiënte manier onze klanten (bloemisten in Duitsland) op een hoog serviceniveau bedienen.

We starten altijd bij de productieafdeling waar de ingekochte producten binnenkomen, gekeurd en verpakt worden en per bestelling gesorteerd. Dit is een complex en interessant proces waar machines en onze collega’s nauw samenwerken. Als laatste worden de bestellingen gereed gemaakt voor transport naar Duitsland.

Nadat je een goede indruk hebt gekregen van het productieproces
heb je een goed overzicht waar de basis van ons bedrijf uit bestaat en zul je de processen van andere afdelingen beter begrijpen.

Daarna kan je verder aan de slag op andere afdelingen, bijvoorbeeld sales, marketing en communicatie, IT, HR en de financiële administratie.
Onze collega’s staan voor je klaar om samen met jou te zorgen dat jij een professional wordt in wat jij leuk vindt!

We zoeken iemand die deze uitdaging met veel positieve energie aan durft te gaan! 

Wat vragen wij:
 • Je bent 16 jaar of ouder.
 • Je bent enthousiast, leergierig en flexibel.
 • Je bent parttime of fulltime beschikbaar.
 • Je beheerst het Nederlands goed in woord en geschrift.
 • Het is een pré als je de Duitse taal beheerst.
Wat bieden wij:
 • Een leuke en leerzame (bij)baan of startersfunctie in een enthousiast en gemotiveerd team.
 • Begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt om te groeien in je rol.
 • Doorgroeimogelijkheden doormiddel van te volgen cursussen.
 • Flexibele werktijden om je (bij)baan af te stemmen op je studievereisten en een goede work-life balance.
 • Wekelijks een mooie bos bloemen mee naar huis.
 • Dagelijks een lekkere en gezonde lunch in onze frisse en gezellige bedrijfskantine.
 • Jaarlijks bedrijfsuitje.
 • Fijne en veilige werkomgeving in een mooi nieuw kantoorpand.
 • Volop kansen om mee te groeien en jezelf verder te ontwikkelen binnen ons informele en gezellige familiebedrijf.

Bij Heyl willen wij dat iedereen zich welkom voelt en het maakt ons niet uit wat je achtergrond is en waar je vandaan komt. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent, jezelf kan zijn en je prettig in je functie en op werk voelt. Daarmee draag je bij aan onze diverse en inclusieve bedrijfscultuur en tegelijkertijd de groei van Heyl.

Waar kom je terecht?

Net iets onder Den Haag in het mooie Westland staat ons logistiek centrum en kantoorpand. Bij Heyl voelen we ons allemaal erg betrokken en we werken daarom graag op onze mooie bedrijfslocatie in Honselersdijk.

Solliciteren?

Interesse? Leuk! Stuur je c.v. en motivatie via personeelszaken@heyl.nl

We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort wel als onze nieuwe young professional bij Heyl!

Wil je graag eerst wat extra informatie?

Bekijk dan verder onze website www.werkenbijheyl.nl of je kan ook even contact opnemen met Robin de Mooij (Hoofd Administratie en Personeelszaken) via 0174 - 67 19 00.

Solliciteer direct:

Vragen?
Stel ze aan Robin!

Robin HR
Mike_youngtalent

Jong talent - Mike

Mike (18) woont in ’s-Gravenzande en volgt de opleiding Tuinbouw & Agribusiness aan de Hogeschool Inholland. Hij werkt sinds 2022 bij Heyl en is momenteel in dienst als 'Junior Commercieel Medewerker Binnendienst'. Lees meer...