Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu
Werken bij banner illustrator
Gepubliceerd op 29-06-2022
Auteur: Mark Pakvis
Werken bij rosa

Werken bij Heyl

Rosa Cedillo (54) werkt al 2 jaar bij Heyl als Orderpickster, maar heeft sinds kort een duale functie. Sinds maart maakt ze niet enkel deel uit van de productieafdeling maar, ook van het facilitair team!

‘Ik ben heel bij dat ik deze extra taak erbij heb gekregen. Zo is mijn werk nog afwisselender. In de ochtend maak ik schoon en in de middag ga ik lekker aan de slag in de orderpick’, vertelt ze.

‘Ik wilde eerst even kijken of het wat voor mij was, dus heb ik een tijdje meegelopen’.

Rosa wilde graag meer uren bij ons werken, dus kwam personeelszaken met de optie om intern te solliciteren op de vacature van facilitair medewerker. ‘Ik wilde eerst even kijken of het wat voor mij was, dus heb ik een tijdje meegelopen. En nu ben ik super blij dat ik deze taak erbij heb gekregen’, vertelt ze. Door deze functiewijziging leert ze ook meer collega’s kennen. ‘Ik ken alle collega’s van de productie afdeling natuurlijk al redelijk goed en nu leer ik mijn collega’s van andere afdelingen ook beter kennen!’

Van origine komt Rosa uit Ecuador en woont momenteel al 24 jaar in Nederland. ‘In de tijd dat ik in Nederland woon ben ik een aantal keer van baan gewisseld. Ik ben blij dat ik uiteindelijk hier terecht ben gekomen! Het is een relatief kleine organisatie waar wordt meegedacht met mijn loopbaan. Hiernaast is Heyl een heel betrokken organisatie, zo heb ik ook mijn kleinkinderen meegenomen naar het personeelsfeest, geweldig vonden ze het!’

Ze wil haar takenpakket graag nog verder uitbreiden. ‘Voor onze collega’s wordt op de exportdagen een lunch verzorgd, hier zou Ik ook graag een steentje aan bijdragen. Dit heb ik aangegeven en nu mag ik dit ook proberen.’

‘Het maakt niet uit welke functie je hebt, het contact is laagdrempelig, je hebt geen reden nodig om elkaar aan te spreken en een praatje te maken.’

‘Ik vind de sfeer op de werkvloer ook erg belangrijk, ik wil me vrij voelen om even met een college een praatje te kunnen maken’, vertelt Rosa. Dat vindt ze gezellig en is tegelijkertijd een manier om in een platte organisatie te zorgen dat de sfeer goed blijft. ‘Dat is voor mij de voornaamste reden dat ik hier graag werk, het maakt niet uit welke functie je hebt, het contact is laagdrempelig, je hebt geen reden nodig om elkaar aan te spreken, iedereen is in voor een praatje.’

Ben je enthousiast geworden van het verhaal van Rosa en zou je ons team graag willen versterken? Bekijk dan hier onze vacatures!