Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu

Missie & Visie

Dit is waar we voor staan!

Onze missie

Bloemisten in Duitsland optimaal bedienen door hen op een slimme manier te voorzien van alle nodige producten zodat zij hun klanten blij kunnen maken met prachtige creaties! Ofwel “Unser Service ist Ihr Gewinn!”.

Waar staan wij voor?

Focus en dienstbaarheid, dat zijn onze kernwaarden. Een gevolg hiervan is vriendelijkheid, optimale logistiek en kostenefficiënt werken.

Wat maakt ons uniek?

Door een gezamenlijke focus van al onze werknemers bieden wij een assortiment aan dat aansluit op de Duitse bloemist. Zo weet de kweker wat er gekweekt moet worden, kunnen de bloemisten de gewenste producten inkopen en weten al onze werknemers waar we het voor doen! We zijn pas tevreden als alle producten netjes en op tijd zijn geleverd.

Waarom bloemen en planten?

Bloemen en planten zijn wat ons betreft de beste keuze om de emoties van het leven te delen en sfeer te maken. Het zijn natuurlijke producten, passend bij elke gelegenheid. Het is het ideale middel om verdriet te delen, sorry te zeggen of juist te zeggen dat je aan iemand denkt of van hem of haar houdt.

Waarom de bloemist?

De bloemist is gespecialiseerd om de wereld op te vrolijken met de mooiste creaties van bloemen en planten. Wij geloven dat lokaal ondernemerschap de duurzaamste vorm is van het bedienen van de consument. Daarbij is de bloemist in staat om passend bij hun omgeving en afgestemd op de klantenkring, zowel budgettair als in verschillende stijlen, hun klanten optimaal te bedienen.

Visie

Vandaar onze visie: Om de lokale bloemisten te ondersteunen zodat ze genoeg tijd en energie hebben om hun kracht te laten terug komen in hun prachtige creaties voor de eindklant. Want bloemen en groen maakt de mens gelukkiger en gezonder.

Waarom Duitsland?

Duitsers zijn gek op bloemen en planten, staan voor kwaliteit en zijn betrouwbare partners.
Opsommings banner