Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu

Onze service

Is uw winst!
Ons motto is: onze service is uw winst. Dit proberen we elke dag weer waar te maken. Bij alles wat we doen houden we dit motto in ons achterhoofd. Dit alles om de Duitse bloemist een optimale service te verlenen.

Wat wij bieden

Uitgebreid assortiment

Wij bieden duizenden producten, waaronder bloemen, planten, (rouw)linten en deco artikelen, volledig gericht op de Duitse markt. Klik hier voor meer informatie over ons assortiment. Benieuwd of we in uw gebied leveren? Klik dan hier.

Gebruiksvriendelijke webshop

Het is belangrijk dat u weet wat u koopt, daarom updaten wij continu de foto’s van onze producten in onze webshop. Hiernaast bieden wij een duidelijk overzicht van onze highlights, aanbiedingen en tips. Wilt u uitleg over onze webshop? Klik dan hier.

Persoonlijk contact

Om de bloemist optimaal te kunnen bedienen is persoonlijk contact nodig. Wij vinden het erg belangrijk dat de bloemist het aangeeft wanneer er hulp nodig is of als er een product niet naar zijn of haar verwachting voldoet. Bespreek dit met ons zodat we samen kunnen kijken naar een gepaste oplossing. Bekijk hier welke persoon u kan helpen met uw vraag.

Kassasystemen en uw eigen online shop

Onze dochteronderneming Kyria biedt extra services op gebied van digitalisering, zoals kassa systemen en de mogelijkheid om uw eigen online shop te starten op het platform; Lokalerflorist.de. We helpen u graag de digitale stap te maken. Klik hier voor meer informatie over de services van Kyria.

Product informatie & inspiratie

Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor informatie en inspiratie over onze producten!

Onze beloftes

We vinden het belangrijk om een vers product, in welke oplage dan ook, op de afgesproken tijd te leveren. Dit zijn onze beloftes:

          3 keer per week (dinsdag, donderdag en zaterdag) de mogelijkheid om een ​​levering te ontvangen.

            De mogelijkheid om op maandag, woensdag en vrijdag tot 17 uur te bestellen en de volgende ochtend de producten in de winkel te hebben, direct geleverd vanuit Nederland.

            Een gebruiksvriendelijke webshop.

            Minimale afname per stuk is bij ons mogelijk.

           Kleine verpakkingseenheden..

            Een zeer goede prijs-prestatieverhouding (ontdek het zelf).

           Een goed bereikbare klantenservice die u indien nodig tegemoet zal komen.

Opsommings banner
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl