Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu

Bezoek ons!

Maak kennis met onze werkplek

Elke klant of student is welkom om ons bedrijf te bezoeken. Naast de uitleg op onze website over onze processen, laten we het je ook graag in het echt zien!

Heyl bezoeken als klant

Naast onze online webshop, nodigen we u graag ‘offline’ uit bij ons op locatie! Elke bloemenwinkel is uniek, elk team heeft zijn eigen specialiteiten en werkwijze. Voor onze samenwerking vinden wij het juist daarom erg belangrijk dat we elkaar kennen en natuurlijk goed begrijpen. Persoonlijk contact is daarom van belang. Terwijl u ons bezoekt, beantwoorden we natuurlijk ook al uw vragen, of het nu aan een product specialist is of een van onze directie leden. We staan voor u klaar!

We waarderen het zeer als u de tijd neemt om ons te bezoeken, daarom verzorgen wij uw bezoek graag! Een overnachting in een hotel, een bezoekje aan de Keukenhof of lekker uitwaaien aan het strand hoort daar zeker ook bij!

Naast ’t bezoek aan ons kantoor en de logistiek, horen kwekers bezoeken zeker ook tot de mogelijkheden. De meeste kwekerijen liggen binnen een uur rijden (veel hiervan eigenlijk al binnen 5 minuten). Heeft u voorkeur voor een bepaalde productgroep of kweker, laat het ons weten.

Ontspannen, ja ook dat kan in Holland!

In het voorjaar kunnen we u een extra fleurig uitje bieden naar Keukenhof in Lisse. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft in de vorm van een prachtige bloementuin.

Een bezoek aan het strand op nog geen 10 min afstand is mogelijk in alle seisoenen. In de zomer in badkleding, maar in de winter ook heerlijk maar dan met een dikke jas aan! En voor de liefhebbers, op 1 Januari kunt u ook meedoen aan de unox-duik in Scheveningen!

Hiernaast zijn er nog meer uitstapjes mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld liever een stad bezoeken (shoppen)? Bezoek Den Haag of Amsterdam. Of wilt u het oudhollandse ontdekken, bezoek Kinderdijk of Madurodam. Komt u langs in de zomer? Maak een rondvaart door het Westland!

Kortom, naast het bezoek aan ons, versterken we niet alleen de relatie op persoonlijk en zakelijk gebied. Het is ook heerlijk ontspannen!

Mogen wij u ontvangen?

Geef aan uw contact bij ons, onze klantenservice of via het formulier hieronder door dat u wilt komen en we nemen contact met u op!

Tulpen en molens

Heyl bezoeken als student

Wij stellen ons bedrijf graag open aan scholen met nieuwsgierige studenten. We kunnen jullie laten zien hoe onze werkprocessen in elkaar zitten en waarom wij hiervoor gekozen hebben. Samen met de schoolinstelling kan overlegd worden welke onderwerpen/afdelingen aan bod komen in de rondleiding of mini-master class.

Mogen wij u ontvangen?

Laat het ons weten en informeer gerust naar de mogelijkheden! U bent van harte uitgenodigd om ons te komen bezoeken. Neem contact op met onze klantenservice of vul het onderstaande formulier in met uw verzoek en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Opmerking
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl