Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Rest banner
Gepubliceerd op 08-04-2019
Auteur: Mark Pakvis

Samenwerking MAF

In april 2019 hebben wij ons nieuwe pand feestelijk geopend. Het feest duurde 3 dagen. Deze 3 dagen hebben wij een podium geboden aan de organisatie MAF. MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met 130 vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een vliegtuig op om te helpen.

Gedurende deze drie dagen heeft MAF een podium gekregen om hun doelen, diensten en verhalen te delen. Dit deden zij door middel van een VR-beleving, foto’s van projecten en het vertellen van hun verhalen. Evenals MAF, vinden wij goed uitgedachte logistiek en efficiënte systemen erg waardevol! Dit was daarom zeker een interessant onderwerp.



Dankbaar zijn zowel Joost Bijl, directeur MAF Nederland, als Bram en Koen Heijl voor een totale opbrengst van €31.115,- een mooi bedrag, wat de onbereikbare weer een stukje bereikbaarder maakt!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl