Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Banner bloemen
Gepubliceerd op 12-05-2021
Auteur: K. van Oosten
Nieuwe vrachtwagen andre zonder logo

Wij rijden met onze nieuwe Ecocombi!

Onze nieuwe aanwinst is binnen! Vanaf nu beleveren wij onze klanten met onze nieuwe vrachtwagen, der Harz Kurier. Bij Heyl streven we ernaar om elke dag de klant efficiënter te bedienen dan de dag ervoor. Zo blijven wij kijken naar mogelijkheden om dit te blijven ontwikkelen.

Deze nieuwe aanwinst kan maar liefst 40% meer aan goederen meenemen, dat zijn 319 kratten en 21 plantenkarren (cc) meer! Op deze manier kunnen we met een vrachtwagen meer bloemisten beleveren in een langere rit. Dit betekent dat er minder sprake is van uitlaat. Zo heb je maar één vrachtwagen nodig om de bloemisten van een bepaalde rit te beleveren in plaats van meerdere.

Het is niet niks om met zo’n grote aanhanger te rijden. Daarom hebben chauffeurs in Nederland een certificaat nodig om met deze zogenoemde gigaliners te rijden. Onze chauffeurs Wojciech en Andre (op de foto) hebben deze al tot hun beschikking, onze andere chauffeurs zijn ook hard bezig om deze te halen. Zij kunnen niet wachten om de bloemisten met onze nieuwe trots te beleveren!

Door deze ecocombi zijn we weer een stap verder in het efficiënt bedienen van onze klant. Unser Service ist Ihr Gewinn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl