Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Rest banner
Gepubliceerd op 01-10-2016
Auteur: Mark Pakvis

Krattenactie

In 2016 heeft de bloemengroothandel de bekende beige transportkratten vervangen door nieuwe, groene kratten. Bloemisten konden de, nog goed bruikbare, beige kratten kopen en de opbrengst daarvan is voor Hart voor Haïti en IJM (International Justice Mission). ’ Vele betaalden daarom ook méér dan de minimumprijs. Zij vonden deze actie zeer sympathiek', vertelde Koen Heijl.

De opbrengst van de actie is ruim € 125.000! Dit bedrag is onder deze hulporganisaties gelijk verdeeld. Symbolisch namen Robin Vlug van Hart voor Haïti en Henk Jan Kamsteeg van IJM de cheque in ontvangst van Koen Heijl. 'Met deze actie kunnen we een bijdrage leveren aan de strijd tegen extreme armoede én onze oude kratten een tweede leven geven.’ Vertelt Koen Heijl bij de uitreiking.

Nieuwe groene kratten

De nieuwe groene kratten die Heyl voor het transport van bloemen in gebruik heeft genomen zijn efficiënter: lichter, nest- en stapelbaar en ergonomisch makkelijker te hanteren. Hiermee worden besparingen op vrachtvolume en gewicht gerealiseerd en kunnen we de vaak kwetsbare bloemen zeer verantwoord richting de bloemisten versturen.

Dankbaar zijn zowel Joost Bijl, directeur MAF Nederland, als Bram en Koen Heijl voor een totale opbrengst van €31.115,- een mooi bedrag, wat de onbereikbare weer een stukje bereikbaarder maakt!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl