Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Banner bloemen
Gepubliceerd op 03-06-2021
Auteur: K. van Oosten

PINA COLADA

PINA COLADA.. een prachtig soort van een geweldige kweker!

De kweker van deze chrysant is Fred van Paassen, een chrysantenkwekerij in Andijk in Nederland. Zij stekken én kweken het prachtige en sterke chrysantensoort Pina Colada.

PINA COLADA

Wat is zo bijzonder aan deze chrysant? Het is een troschrysant die meer bloemen aan één steel produceert. Met een groen hartje, ook in de zomer. Het is een frisse en sterke bloem met een – jaarrond – stabiele kwaliteit, die goed transporteerbaar is en, heel bijzonder, doorgroeit op de vaas.

Pina Colada is beschikbaar in de kleuren wit, crème en geel en geschikt voor een gemengd boeket. Maar het kan ook als monoboeket worden verkocht. De bloem is zeer geschikt voor bruidswerk en rouwwerk – ook vanwege zijn stabiele kwaliteit.

KWEKERIJ

Fred van Paassen is een echt familiebedrijf. Vader Fred (rechts op de foto) en zoon Jan (links op de foto) delen samen hun kennis en ervaring om de Pina Colada consistent en efficiënt te leveren. Zij kunnen zich volledig focussen op dit soort, aangezien dit het enige soort is dat zij kweken. Het voordeel is dat zij sneller en gemakkelijker inzicht krijgen hoe zij de Pina Colada kunnen verbeteren. Aan de hand van mechanisatie zorgen zij ervoor dat hun product consistent is, altijd dezelfde lengte, gewicht etc. Maar de kwaliteit houden zij altijd in de gaten met het menselijke oog!

Jan van Paassen (kweker) I Martin van Doorne (inkoper W.K. Heyl) I Fred van Paassen (kweker)

Het stekken van de chrysanten gebeurd ook binnenshuis, evenals de beworteling. Hierna gaan de stekjes de kas in om verder te groeien. Zij hebben de controle over bijna heel het proces van de chrysant, voordat die meegaat met de vrachtwagen. Hierdoor kunnen zij de logistiek optimaal uitvoeren aan de hand van slimme systemen.

Al met al zijn wij heel erg tevreden over deze chrysanten en delen we deze graag met onze klanten 😉

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl