Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu
Gepubliceerd op 04-08-2023
Auteur: Mark Pakvis

Nieuw in onze webshop: OASIS® Fibre Bio base 

Nadat wij vorig jaar het OASIS® Bio steekschuim hebben geïntroduceerd is er nu weer een nieuw product ontwikkeld. Namelijk OASIS® Fibre Bio Base, het is gemaakt van natuurlijk vulkanisch basaltgesteende met een biogebaseerd bindmiddel gemaakt van snel hernieuwbare materialen en dus 100% afbreekbaar. Hierdoor laat het geen ecologische voetdruk achter. Dit maakt het product een ideale en uitstekende keuze voor bloemisten die plastic afval willen verminderen en willen bijdragen aan een groenere toekomst.

Ook is het product herbruikbaar, dit kunt u doen doormiddel van bijvoorbeeld kippengaas om het blok heen te doen. Het steekschuim neemt snel water op, en blijft dit ook keer op keer doen. Zo kun je water toevoegen als het bloemstuk dreigt uit te drogen. 

Oasis

Gebruik:

Om te gebruiken kunt u het blok eerst snijden naar uw gewenste vorm, dit gaat gemakkelijk met bijvoorbeeld een broodmes.  De resten kunt u gebruiken als alternatief voor bijvoorbeeld potgrond, alles met een wortel groeit op het fibre block! Als het blok in de gewenste vorm is moet u het 15 seconden onderwater dompelen. Daarna is het klaar om tot een prachtig bloemstuk gecreëerd te worden.  

et Fibre steekschuim is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het OASIS® Fibre Bio Base kunt u vinden in onze webshop.