Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Werken bij banner illustrator
Gepubliceerd op 15-03-2023
Auteur: Mark Pakvis
Doorlink boeketjesdraaien

Cursus boeketjesdraaien

Waarom onze collega’s graag bij Heyl werken? Vanwege hun passie voor bloemen!

Wij streven ernaar dat al onze werknemers hun passie voor bloemen kunnen uitbreiden naar kennis over onze producten. We investeren graag in ons personeel, zodat zij leren over de kwaliteit en de namen van alle bloemen die zij drie keer in de week inpakken voor onze klanten. Dit is voor hun erg leuk en voor ons erg handig, vandaar dat we een interne cursus boeketjesdraaien aanbieden!

In informele sfeer begeleidt onze productieleider Arno de cursisten. Dit is een moment voor hem om zijn passie en kennis te delen met zijn collega’s, hij heeft namelijk jaren lang als bloemist gewerkt! Voor deze eerste les heeft hij een traditioneel boeket gemaakt om even in te komen. Tijdens de cursus is te zien dat de sfeer op de werkvloer fijn is en dat collegialiteit hoog in het vaandel staat, door goed samen te werken gaat het werk ook vanzelf goed!

Elke week krijgen al onze collega’s een weekendboeket om mee naar huis te nemen. Voorheen werden er een aantal seizoensgebonden producten bij elkaar gerold, maar nu krijgt iedereen mooi boeket, gebonden met passie door een collega.

Dankzij onze collega’s worden de bloemen die in de krat gepakt worden, door de Duitse bloemist gebruikt voor bruiloften, rouwwerk en andere geweldige creaties! Niets is meer waardevol dan werknemers die het naar hun zin hebben, goed kunnen samenwerken en weten hoe ze met onze producten om moeten gaan zodat ze in uitstekende staat aankomen bij onze klant.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl