Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Rest banner
Gepubliceerd op 24-02-2021
Auteur: Mark Pakvis

Voorjaars inspiratie

De voorjaarseditie van 365 dagen bloemen staat online! In dit online magazine vindt u inspiratie en informatie over voorjaarsproducten.

Het zijn en blijven nog wel even rare tijden. Bekijk het positief: als bloemist heb je iets moois in handen waarmee je mensen blij kunt maken. Bloemen, bloemen en nog eens bloemen! Daar is meer dan ooit behoefte aan. Bloemen om cadeau te geven, maar ook bloemen om het thuis gezelliger te maken. Blijf vertellen over de kracht van bloemen en laat zien wat er allemaal mogelijk is. Nu de lente in aantocht is, kun je weer stralende lenteboeketten maken. Kleurrijk en lentezoet. Lentebloemen staan ook nog eens symbool voor een nieuwe, frisse start. Hoe mooi is dat. Kom maar door met de lente!

Ik deel deze

Ik deel deze

 

Tip van de kweker

John van der Slot, een van onze helden van hyacintenkwekerij Gebr. J. & W. van der slot & Zn. BV, heeft een praktische tip over de verwerking van de hyacint!


“Snij de steel van de Hyacint niet af. Het stukje bloembolbodem (onder aan de steel) zorgt ervoor dat je langer van de kleur en geur kunt genieten.

Happy Hyacint!”

John van der Slot – Hyacintkweker

Klik hier om naar het online magazine te gaan voor nog meer inspiratie!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl