Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu
Header trucks

Wil je graag als vrachtwagenchauffeur prachtig werk doen voor een familiebedrijf en houd je van afwisseling? Wij zijn op zoek naar:

Inval Chauffeur CE

Invaller

Met meer dan 50 jaar ervaring leveren wij wekelijks aan bloemenwinkels in Duitsland. Wij beschikken over een moderne vloot van DAF's en VW Crafters. Als invaller krijg je zo nu en dan een belletje of mailtje van ons, met de vraag of je op korte termijn beschikbaar bent. Je rijdt dan samen met je collega’s in een moderne wagen naar een hub in Duitsland.

Feestdagen
Rondom dagen zoals Valentijn, Moederdag en Kerst is het bij ons erg druk en vervoeren wij extra veel bloemen. Je kunt je beschikbaarheid van te voren opgeven, zodat wij de planning ruim van te voren kunnen communiceren.

Hoe ziet zo’n ritje eruit?
Op de vertrek dag wordt rond 17 uur de auto voor je geladen. Vervolgens rij je naar bijvoorbeeld Peine, Leinefelden-Worbis, Raunheim. Dit is een rit van ongeveer 6 uur. Daar wordt je auto gelost en kan je afhankelijk of je met z’n tweeën rijdt of alleen weer terug naar huis of eerst even een paar uurtjes slapen. De volgende dag kom je terug en zet je de auto aan het dock. De rit zit er dan alweer op.

Ben je gepensioneerd, of ben je advocaat of timmerman. Iedereen met een CE rijbewijs, code 95 en op zoek is naar een leuke afwisseling zijn van harte welkom om bij ons op de koffie te komen om even kennis te maken.

Wat vragen wij:
  • Een geldig CE rijbewijs en code 95
  • Ruime ervaring in het besturen van een vrachtauto combinatie
  • Enige mate van beschikbaarheid
Wat bieden wij:
  • Gelegenheid af en toe een ritje te doen
  • Onderdeel te zijn van een team en toch veel vrijblijvendheid
  • Een vergoeding op ZZP basis; € 350 per rit
  • Op contract basis € 250 bruto per rit plus kilometervergoeding
  • Welkom op onze bedrijfsfeestjes

Solliciteren?
Direct solliciteren? Leuk! Stuur je cv en korte motivatie via onze website www.werkenbijheyl.nl of personeelszaken@heyl.nl. Wil je graag eerst wat extra informatie? Neem gerust even contact op met Robin de Mooij op 0174-671900.

Solliciteer direct:

Vragen?
Stel ze aan Robin!

Robin HR
Frank

Werken bij Heyl - Frank

Als het werk in Honselersdijk gedaan is, begint de nachtelijke tour van onze collega’s op de vrachtwagen. Eén van die collega’s is Frank Staufenbiel, Teamleider bij de chauffeurs. Frank vertelt over de nachtelijke kilometers die onze kratten afleggen naar de Duitse bloemist en hoe deze leeg weer terugkomen.Lees meer...