Op zoek naar een fleurige baan?

Solliciteer direct

Flexibele werktijden
Elke week gratis bloemen
Gezellig team
Doorgroeimogelijkheden
Solliciteer direct:

Over deze functie

Salaris
2.200 - 3.000 per maand
Opleiding
HBO, MBO
Arbeidsovereenkomst voor
Met uitzicht op een vaste aanstelling
Uren per week
Flexibel in te delen

Wij zijn Heyl - Samen met ons hele team zorgen wij ervoor dat de Duitse bloemist elke dag voorzien is van bloemen, planten en decoratie artikelen. Om dit mogelijk te maken proberen wij ons hele bedrijfsproces op de meest efficiënte manier te organiseren. Onze slogan is dan ook 'Unser Service ist Ihr Gewinn'. We hebben ons succes te danken aan de kennis, kunde en motivatie van onze medewerkers van alle afdelingen. Nu zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst. Krijg je energie van contact met klanten? Lees dan snel verder!

Wat is jouw rol?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je de schakel tussen onze Duitse klanten, de afdeling Inkoop en de accountmanagers. Jouw doel: Elke dag tevreden klanten! Jij bent voor hen het aanspreekpunt. Je regelt alles rondom hun vragen en verzoeken, denk hierbij aan vragen over producten, leveringen of over de webshop. Na verloop van tijd ken je de behoefte van de klant en kan je daar op inspelen. Kom je er niet uit? Gelukkig hebben we genoeg sparringpartners in het team en sta je er nooit alleen voor! 

Vereisten

Je beheerst de Duitse taal en spreekt Nederlands
Je bent pünktlich, klant- en servicegericht
Je bent flexibel beschikbaar
HonselersdijkVenus 3752675 LPOpenen met Google Maps
Meer dan1.300Klanten
Totaal assortiment groter dan10.000Producten
Meer dan100collega's

Werken bij Heyl

Geeta Vohra (29) werkt nu meer dan 3 jaar bij Heyl op de klantenservice afdeling. Binnen deze 3 jaar heeft ze veel meegemaakt. ‘Het bedrijf is enorm gegroeid sinds ik hier werk, we zijn verhuisd naar een nieuw groter pand met de nieuwste technieken waardoor we nog meer zijn gegroeid. Ook is het bedrijf gegroeid in het aantal medewerkers en zijn we constant opzoek naar nieuwe collega’s. Al deze ontwikkelingen hebben veel invloed op onze afdeling, waardoor er geen werkdag hetzelfde is.’Lees meer...