Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Blatt mit Drupfel
Gepubliceerd op 19-03-2024
Auteur: Mark Pakvis

Ontdek het assortiment van Orca van Adomex!

Kwaliteit in snijgroen, exoten en fillers

Orca is het kwaliteitslabel van onze partner Adomex. Sinds de start in 2003, is de exclusieve lijn van snijgroen (OrcaGreen) steeds populairder geworden, mede door de consistentie in hoge kwaliteit en jaarrond levering. 
In 2023 heeft Adomex aan het vertrouwde label OrcaGreen twee nieuwe labels toegevoegd: OrcaExotics en OrcaFloral. Deze twee nieuwe productgroepen bieden dezelfde goede en consistente kwaliteit en zijn vrijwel jaarrond beschikbaar.
Voor het merk Orca selecteert Adomex haar partners zorgvuldig en hanteert zij hoge eisen. Er wordt slechts gewerkt met leveranciers die hebben bewezen dat ze producten leveren van een consistente kwaliteit en die jaarrond beschikbaar zijn. De samenwerkingen zijn gebaseerd op respect, vertrouwen en een gezamenlijke focus op kwaliteit. 

In de komende weken sturen we een aantal proefpakketten naar onze klanten. Zo kun je deze prachtige producten live zien.

OrcaGreen

OrcaGreen

OrcaGreen is sinds 2003 het vertrouwde groenlabel van Adomex. Geliefd bij groenprofessionals over de hele wereld, mede door de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Het begon bij het product Salal en gaandeweg is OrcaGreen uitgegroeid tot een label voor diverse soorten snijgroen van over de hele wereld. Het bevat zowel snijgroen uit het wild als gecultiveerd snijgroen en is exclusief verkrijgbaar bij Adomex. 
Doordat Adomex haar kwekers en leveranciers van snijgroen zorgvuldig heeft geselecteerd, resulteert dit in een hoge kwaliteit van de producten en in een vrijwel jaarronde beschikbaarheid. 
Ontdek OrcaGreen in onze webshop en ontdek hier onder meer veelgebruikte siergrassen en bladgroen zoals Salal, Beregras en Ledervaren tot bijzondere soorten zoals Galax, Cocos en Koraalvaren. Deze producten zorgen voor volume, vorm en structuur in de boeketten en arrangementen.

OrcaExotics

Wilt u graag een exotisch tintje aan uw assortiment toevoegen? Met OrcaExotics presenteert Adomex een exclusieve selectie van exotische bloemen. Zij zijn afkomstig uit Zuid-Afrika, uit de Kaapprovincie. Deze regio staat bekend om zijn rijke en gevarieerde inheemse flora. Adomex levert exotische bloemen van uitstekende kwaliteit en biedt ze aan in verschillende maten en verpakkingen. 
Maak kennis met deze speciale lijn en bekijk de vier exotische bloemen uit Zuid-Afrika in onze webshop. U vindt er de bijzondere producten Kaaps Groen, Leucadendron, Protea en Leucospermum. 

OrcaExotics
OrcaFloral

OrcaFloral

De nieuwe lijn OrcaFloral van Adomex bevat ‘fillers’ om uw boeket of bloemenarrangement helemaal af te maken. De fillers worden voornamelijk geïmporteerd uit Kenia en Ecuador, de landen die bekend staan om hun prachtige landschappen en grote diversiteit aan bloemen. Ook hier zijn er samenwerkingen aangegaan met zorgvuldig geselecteerde kwekers, die de producten met de grootste zorg telen, oogsten, controleren, snijden, sorteren en verpakken. Gezamenlijk staan ze voor uitstekende kwaliteit en continue beschikbaarheid. 
Er is ruime keuze in fillers; van fijn en luchtig tot groot en bladvorming, in allerlei kleuren. Het brede aanbod helpt bloemisten en designers bij het maken van unieke creaties. 
Op dit moment biedt het assortiment van OrcaFloral de producten Gypsophila en Hypericum aan, die in onze webshop staan. In de toekomst zal het assortiment verder uitgebreid worden met producten van leveranciers die ook kwaliteit en jaarronde levering kunnen garanderen. 

Als u geïnteresseerd bent, kunt u ook de Adomex Orca - Adomex catalogi bekijken Kataloge Adomex Orca - Adomex. De 3 Orca lijnen met bijbehorende Adomex producten zijn te vinden in onze webshop! 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl