Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu
Banner bloemen
Gepubliceerd op 01-04-2022
Auteur: Mark Pakvis
Nachhaltiger florist

Nachhaltiger Florist stappenplan

Nachhaltiger Florist stappenplan

Na de succesvolle invoering van de Barometer Duurzame Bloemist van Stichting Milieukeur (SMK) in Nederland doet dit keurmerk haar intrede in Duitsland onder de naam Nachhaltiger Florist(duurzame bloemist). Afnemers maken steeds sneller de keuze om voor een product te gaan met een duurzaam keurmerk, ook bij de aankoop van bloemen, planten en trends.

Duurzaamheid, Heyl en Nachhaltiger Florist

Dit keurmerk is speciaal voor deze branche ontwikkeld en houdt rekening met realistische duurzaamheidsdoelen. In Nederland heeft het zich al goed bewezen, daarom willen wij graag de drempel voor onze Duitse klanten verlagen om hun duurzaamheidsdoelen te behalen en punten te krijgen voor dit certificaat!

Duurzaam inkopen in onze webshop

Binnen dit certificaat kunnen bloemisten een brons, zilver of gouden certificaat ontvangen. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet een deel van de inkopen duurzaam zijn. Wij hebben er alvast voor gezorgd dat de klant dit makkelijk kan doen. Zij kunnen in onze webshop makkelijk producten inkopen van gecertificeerde kwekers door onze filters te gebruiken. Zo is het voor onze klanten extra makkelijk om duurzame producten in te kopen.

Ook is er uitsplitsing te vinden op de factuur van uw inkopen op duurzaamheidsgebied. Hiermee ondersteunen wij onze klanten in de benodigde informatie voor de controles.

‎Bijdrage Heyl

Naast het inzichtelijk maken van de duurzame aankopen helpen wij onze klant graag op weg door samen te kijken hoe zij kunnen voldoen aan dit keurmerk. Het enige wat zij hoeven te doen is zich bij ons aan te melden. Heyl ondersteunt de bloemist graag in deze ontwikkeling!