Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
mobile-menu
Banner bloemen
Gepubliceerd op 25-10-2022
Auteur: K. van Oosten
Jan met fairtrade rozen nl

Fairtrade rozen beschikbaar in de webshop

In ons streven steeds duurzamer te worden en vanuit de vraag vanuit onze klanten bieden we vanaf nu Fairtrade rozen aan. De rozen worden aangeboden per 10 stelen in een blanco hoes met een sticker, waarop het Heyl Logo, FLO ID (registratie van de licentie) en Fairtrade logo staat. U kunt ervoor kiezen de rozen met Fairtrade sticker te verkopen of deze uit de verpakking te halen.

Deze rozen zijn op voorraad beschikbaar en op=op (per export dag). Grotere aantallen zijn twee weken van tevoren bij ons aan te vragen i.v.m. met het feit dat dit direct van de kwekerij in Ethiopië komt en speciaal voor ons wordt verpakt.

Indien u promotiemateriaal wilt ontvangen om de verkoop van dit product te ondersteunen raden we u aan contact op te nemen met Fairtrade Deutschland, zij kunnen u tevens ook registeren als verkoper van Fairtrade producten. Meer informatie op: www.fairtrade-deutschland.de/fuer-unternehmen/unser-service/fachhandel/floristen

Van elk verkocht Fairtrade product gaat een gedeelte van de opbrengst naar de kwekerij in Ethiopië. Hier wordt dit bedrag geïnvesteerd in projecten van de lokale gemeenschap, bijvoorbeeld ziekenhuizen, sportfaciliteiten of scholen, welke geïnitieerd en gecoördineerd worden door een speciale commissie binnen de kwekerij. Meer informatie kunt u vinden op https://www.fairtrade-deutschland.de/.

Om het certificaat ‘Nachhaltiger Florist’ te behalen dienen bloemisten Fairtrade producten, zoals deze rozen, aan te bieden in het assortiment. De criteria voor het kwaliteitskeurmerk 'Duurzame Bloemist' zijn ontwikkeld in samenwerking met milieuorganisaties, maatschappelijke verenigingen, NGO's, specialistische instituten, bloemisten, hoveniers, bloemenveilingen en groothandels. Met het onafhankelijke keurmerk toont u uw duurzame bedrijfsvoering en staat u garant voor de inkoop van duurzame bloemen en planten.

Momenteel bieden we deze zes soorten rozen aan. We proberen in de loop van de tijd hierin uit te breiden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen van Blumengroßhandel Heyl