Op zoek naar een fleurige stage?

Solliciteer direct

Flexibele werktijden
Elke week gratis bloemen
Verzorgde lunch
Gezellig team
Solliciteer direct:

Over deze functie

Salaris
200 - 250 per maand
Opleiding
HBO
Arbeidsovereenkomst voor
Bepaalde tijd

Wij zijn Heyl jr. B.V., specialist in het beleveren van Duitse bloemisten. Samen met 150 medewerkers zorgen we ervoor dat de Duitse bloemist dagelijks wordt voorzien van bloemen, planten en trends. Of het gaat om snijbloemen, (kamer)planten, (rouw)linten, keramiek of wat de bloemist dan ook nodig heeft, wij bieden het aan in onze online webshop. Zo kan de bloemist zich concentreren op klantcontact én het maken van de mooiste creaties.

Onze afdeling personeelszaken heeft ruimte voor een HBO stagiair HRM / P&O.

Bij ons mag je écht mee denken en écht mee doen! Ben je op zoek naar een gave HR stage waar je volwaardig mee kan draaien met ons team? Lees dan verder 😃

Wij streven ernaar om onze werkplekken perfect te matchen met werknemers. Dit doen wij door in gesprek te gaan met verschillende partijen en vragen te stellen en te beantwoorden. Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid bij verschillende projecten, denk aan employer branding, recruitment, het doorvoeren van organisatieveranderingen, opleidingsplannen, digitalisering etc. Samen kijken we welke projecten jou interesseren en passen bij je eventuele (afstudeer)opdracht.

Bij Heyl krijgen stagiaires de kans om hun podium te pakken en het vak te leren kennen. Als stagiair(e) hoef je niet (alleen maar) koffie te halen en kleine klusjes te doen. Wij bieden een leerplek voor stagiaires en zijn van mening dat wij ook kunnen leren van hen. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die zijn of haar verantwoordelijkheid durft te dragen.

Vereisten

Je bent 16 jaar of ouder
Je denkt oplossingsgericht
Je spreekt goed Nederlands
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
HonselersdijkVenus 3752675 LPOpenen met Google Maps
Meer dan1.300Klanten
Totaal assortiment groter dan10.000Producten
Meer dan100collega's