Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu
Gepubliceerd op 01-03-2023
Auteur: Mark Pakvis
Jacqueline goed

Werken bij Heyl

Jacqueline (25) is sinds de zomer van 2021 werkzaam bij ons als “all-round productie medewerkster”. Haar eerste jaar deed zij dit via uitzendbureau “AB”. Vanaf 1 juni 2022 is zij bij Heyl in dienst gekomen.

Overal zichtbaar, overal inzetbaar!

Als all-round productiemedewerkster is Jacqueline op alle afdelingen zichtbaar. Op de export dagen begint haar dag veelal in de wegzetcel. Hier scheidt zij samen met haar collega’s het afval dat terug komt van onze klanten. “Het afval scheiden met zijn allen vind ik erg leuk om te doen. Eenmaal gedaan, zo rond de klok van negen, ga ik na de pauze nog helpen in de fabriek totdat het orderpicken begint.” Het inpakken van de bloemen in de voorraadkratten en de kratten klaarmaken voor de klanten is wat zij het liefst en met passie doet. 

De affiniteit voor het werken met bloemen zit er bij Jacqueline al geruime tijd in. “Voordat ik hier kwam werken heb ik 2 jaar gewerkt als tomatenplukster. Daarvoor heb ik verschillende baantjes gehad via het uitzendbureau. Ik ben begonnen met het inpakken van amaryllissen bij een tuinder.” Voor de toekomst kijkt zij erg uit naar de interne cursus betreft boeketjesdraaien. Dit sluit mooi aan op haar wens om meer te leren over de kwaliteit en de namen van alle bloemen die zij 4 keer in de week in haar handen heeft. Kwaliteit, snel werken en een informele sfeer is wat Jacqueline hoog in het vaandel heeft staan. Vooral dat laatste is wat zij bij Heyl als erg prettig ervaart. Ze vertelt: “De collegialiteit vind ik hier echt heel fijn en wanneer de sfeer op de vloer goed is, gaat het werk vanzelf ook goed.” 

Wanneer het orderpicken start is Jacqueline daar ook te vinden. Waar? Overal! “Alle werkplekken zijn voor mij bekend terrein. Aan het einde van de dag help ik ook mee met tellen en verplaatsen. Een fijn moment om de dag mee af te sluiten!”  

Eenmaal thuis in ‘s Gravenzande wachten de hobby’s, die zij heeft haar op. “Na het werk ga ik meestal nog even roeien op de roeimachine. Een videospelletje doe ik ook graag of ik pak er een goed boek bij. In het weekend vind ik het leuk om uit eten te gaan met mijn familie. Na het weekend stap ik vol goede zin op mijn fiets om weer lekker aan de slag te gaan!”