Login
💚 Welkom
Bloemist maar nog geen klant?
Geen bloemist maar wel fan van mooie bloemen? www.lokalerflorist.de
Login
Menu
Banner bloemen
Gepubliceerd op 13-08-2021
Auteur: Mark Pakvis

Stage bij Heyl

Timo Warnaar (19) heeft 8 weken bij ons stage gelopen op de logistieke afdeling om uiteindelijk een verbeterplan te schrijven over de processen. Hij heeft zijn stage in een keer gehaald, wij zijn super trots op hem!

Toen Timo op zoek was naar een stage om het laatste jaar van zijn MBO opleiding Business Management af te ronden, raadde een docent Heyl bij hem aan als stagebedrijf. ‘Ik ben gaan googlen en zag gelijk dat het een leuke match kon zijn! Een exporteur in Honselersdijk gericht op Duitse bloemisten. Voor mij lekker dichtbij huis en relevant omdat ik zelf veel te maken heb met Duitsland omdat mijn moeder Duits is,’ vertelt hij.

Voor zijn stage moest hij logistieke documenten opstellen, een verbeter voorstel maken en een rondleidig geven aan twee assesoren. ‘Ik ben vooral zelfstandig aan het werk gegaan, maar ik kon altijd bij collega’s terecht met vragen. Ze stonden altijd open om vragen te beantwoorden of om te helpen. Hier was ik heel blij mee dus heb ik als bedankje aan het einde van mijn stage stroopwafels uitgedeeld.’

Na het succesvol afronden van zijn MBO opleiding, wil hij gaan beginnen aan een HBO opleiding, Business Studies op Hogeschool Inholland. Hiernaast blijft hij werkzaam bij Heyl als All Round Medewerker. ‘Er is heel veel variatie in de afdelingen en het werk binnen deze functie, geen dag is hetzelfde en dat vind ik heel belangrijk. En ik loop makkelijk binnen bij elke afdeling omdat ik de meeste mensen nu wat beter ken, kortom, ik heb het naar mijn zin bij Heyl!’