MVO

Wat is MVO? MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Wij, Firma Heyl, hechten er grote waarde aan een bijdrage te leveren aan de verbetering van het milieu, voor onze medemens en medewerkers. Naast ons dagelijks werkproces, zijn wij continu bezig met verbeteringen in ons systeem te ontwikkelen. Dit doen we door: kostenbesparingen te realiseren om zo het milieu minder te belasten, betere arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers  te creëren en onze service continu te blijven verbeteren.

CO₂ UITSTOOT EN ONS WAGENPARK

De alsmaar toenemende CO₂ uitstoot, veroorzaakt door uitlaatgassen, heeft milieuvervuiling als gevolg. Omdat wij ons hiervan bewust zijn, is het ons speerpunt om de CO₂ uitstoot van onze (vracht)auto’s te reduceren. Dit doen we door de motoren en de techniek continu te verbeteren en te vernieuwen.
Al in 2011 hebben wij, in samenwerking met verschillende leveranciers, een nieuw concept auto bedacht, welke is gebaseerd op gronden van: kostenbesparing van transportkosten en ergonomische verbetering. 

EFFICIËNT TOELEVERINGSSYSTEEM

Naast CO₂ uitstoot hebben wij met nog een belangrijk begrip te maken: tijd. Het is voor ons van groot belang om onnodige kilometers te vermijden.
Daarom hebben wij een uitgebalanceerd leversysteem, waardoor wij in staat zijn efficiënt te leveren.  Hoe? Onze klanten zijn in gebiedsgroepen verdeeld en worden ’s nachts beleverd. Hierdoor worden files zo veel mogelijk vermeden. Kortom: ’de chauffeur hoeft niet onnodig te wachten, de klant hoeft niet onnodig te wachten… en wij? Wij winnen tijd!

SAMENWERKING MET WERKGEVERS SERVICEPUNT (WSP) 

Unser Service ist Ihr Gewinn!